fbpx
metaverse-mehmet-kesim

Atölye

  • Başlangıç Tarihi 04/04/2022
  • Başlangıç Zamanı 21:00
  • Bitiş Tarihi 04/04/2022
  • Bitiş Zamanı 23:30

Bi’Şey Akademi olarak 4 Nisan tarihinde Prof. Dr. Mehmet Kesim ile birlikte Zoom üzerinden gerçekleştireceğimiz “Gerçeklik Algısının Değişimi – Metaverse” eğitimimiz ile karşınızdayız!

Gerçeklik Algısının Değişimi – Metaverse Eğitimi Katılım Formu İçin Tıklayın!

Eğitim 4 Nisan Pazartesi günü saat 21:00‘de Zoom platformu üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

*Eğitimimiz herkesin katılımına açık ve kontenjan sınırlıdır.

Eğitim İçeriği:

Eğitim içerisinde değinilecek ve işlenecek konular arasında;

  • Postmodern Dönem
  • Endüstri 4.0 ve Sonrası
  • Bilim Kurgu ve Simülasyon
  • Sanal Gerçeklik ve Metaverse bulunmaktadır.

Ücret:

Eğitim ücretsizdir!

Prof. Dr. Mehmet Kesim Kimdir?

1969 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine-Elektrik Fakültesi Elektrik Bölümü’ne kaydoldu. Öğrenimini 1974 yılındaElektrik Bölümü’nden (Zayıf Akım) Yüksek Mühendis olarak mezun oldu. Diploma Travay’ını İTÜ öğretim üyesi, Ord. Prof. Dr. Bedri Karafakıoğlu danışmanlığında hazırladı.

1975-1976 yılları arasında Ankara Hava İkmal Merkezi Komutanlığı Kalibrasyon Laboratuvarı’nda görev yaparak yedek subaylık hizmetini tamamladı.

1976 yılında Eskişehir İktisadi ve İdari Bilimler Akademisi Eğitim Televizyonu’nda Stüdyo ve Proje Mühendisi olarak işe başladı. 1976- 1979 tarihleri arasında Federal Almanya Teknik Yardım Projesi çerçevesinde verilen stüdyo sisteminin kuruluş, proje ve montaj aşamasında mühendis olarak çalıştı.

1979 yılında Asistan olarak akademik kariyere başladı. 1979-1985 yılları arasında Alman Teknik Yardım Teknik Proje sorumlusu olarakgörev yaptı.

1982 yılında Anadolu Üniversitesi adını alan kurumda kurulan televizyon ve radyo stüdyolarının projelerini hazırladı ve montajlarında fiilen çalıştı. Yayın Teknolojileri alanında İngiltere ve Almanya’da ileri düzeylerde eğitimler aldı.

1982 yılında Anadolu Üniversitesi bünyesinde kurulan Açıköğretim Fakültesi’nin kuruluşunda yer aldı. Yeni iletişim teknolojilerinin eğitimde kullanılması konusunda projeler yaptı. Doktora Programında; İletişim, Sinema, Televizyon, Sosyoloji, Psikoloji, Kültür, Antropoloji, Eğitim ve Eğitim Teknolojileri ders ve seminerleri aldı.

1985 yılında “Teletext ve Viewdata’nın Uzaktan Öğretimde Kullanılması” başlıklı tezle Doktorasını tamamladı. 1988 yılında İletişim Sistemleri Alanında Doçent oldu. 1993 yılında Uzaktan Öğretim Alanında Profesörlük unvanı aldı.

Gerçeklik Algısının Değişimi – Metaverse Eğitimi Katılım Formu İçin Tıklayın!